laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FASHION MODEZAAK

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
49925 13-12-2010 Detailhandel Non-Food Dames- en herenmode
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 5 - 10 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Wij hebben de ambitie om snel een keten van zo?n 35 fashion outlets op te bouwen door heel Nederland. Van origine zijn wij een Amerikaans merk dat uiterst succesvol opereert in Oost Europa waar wij meer dan 350 winkels exploiteren. Onze expansie bracht ons in 2010 naar andere landen in Europa w.o. Itali?.

De overgrote meerderheid van onze vestigingen worden ge?xploiteerd door franchisenemers. Wij vertrouwen op het ondernemerschap van onze (toekomstige) franchisenemers. Het is ons doel om een lange termijn relatie opbouwen met onze business partners, de franchisenemers. Via dit en andere kanalen willen wij mensen interesseren voor ons merk en groeistrategie. Als je besluit te investeren en ondernemer bij ons te worden dan ben je verzekerd van veel ondersteuning. Nadruk ligt daarbij op training en coaching door onze business consultants. Samen met hen werk je actief aan de bekendheid, positionering en kracht van het merk. Jij bepaalt met je winkel het succes van jouzelf en de formule.

Als jij actief en ondernemend bent en je kunt vindingrijkheid combineren met, klantgerichtheid en zijn leergierigheid dan beschik je over de basisvaardigheden van een ondernemer. Als je dan ook nog communicatief sterk bent, flexibel en ambitieus dan pas je waarschijnlijk ook nog bij de organisatie. Als jij jezelf ziet werken in een netwerk van gelijkgestemde ondernemers en bent desondanks zelfstandig kunt opereren dan komen we graag met je in contact. Vanzelfsprekend ben je bereid om deel te nemen aan een uitgebreid inwerk- en trainingsprogramma.

De omgeving is inspirerend en tegelijkertijd maken, het concept, de logistiek en de ondersteuning dat de terugverdientijd van de investering en het ondernemersinkomen goed zijn. Je krijgt in het, aan jou toegewezen, gebied bescherming. Hoewel de investering beperkt is, zal je een deel hiervan zelf moeten kunnen financieren.

Ervaring als manager of medewerker in de fashion retail is niet absoluut noodzakelijk maar wel pre.

Tags (trefwoorden)
mode | herenkleding | damesmode | fashion | franchise

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29