laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FORMULE MEDITERRANE EETCULTUUUR

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
49924 13-12-2010 Detailhandel Food Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Wij zijn een franchise in verse en specifiek mediterrane Italiaanse producten, met het accent op vers, smaakvol en van goede kwaliteit (zonder veel E?s en kunstmatige additieven). Naast authenticiteit, moderne vormgeving en eigentijdsheid zal het succes vooral voortkomen uit actieve franchisenemers. Actief, in de zin dat zij elementen binnenbrengen als kook clinics, wijncursussen, catering, home cooking etc.. Het assortiment bestaat naast verse pasta uit, sauzen, gemarineerde olijven, tapenades, pesto?s en dagverse maaltijden uit eigen keuken. Samen met een uitgekiend assortiment aan originele producten uit alle streken van Itali?, biedt onze formule alles om een heerlijke Italiaanse pastamaaltijd te kopen dan wel zelf klaar te maken. De kracht van het concept zit in de passie voor eten en de Italiaanse beleving die aan klanten geboden wordt.

Ons opstartplan voorziet in voor intensieve, individuele begeleiding, recepten, handboek, (verkoop)trainingen en marktbewerking. Ook voor de start kunnen we je helpen bij het maken van een ondernemingsplan. Het potentieel voor elke vestiging is goed en we willen dan ook snel groeien.

De belangrijkste randvoorwaarden zijn goede locaties en uitstekende ondernemers. De mensen die wij zoeken zijn lokaal bekend, gedreven, pragmatisch en communicatief sterk. Je bent een ondernemer of wilt dat worden met een passie voor (Italiaans) koken. Je hebt stijl, commercieel gevoel en bent goed met klanten. Vanzelfsprekend beschik je over financi?le middelen om de opstart van je bedrijf te financieren.

Wij zijn graag bereid, ook in een persoonlijk gesprek, uitgebreid te informeren.

Tags (trefwoorden)
Italiaans eten | catering | restaurant | franchise

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29