laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ONDERNEMING ACTIEF OP GEBIED VAN ICT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
49923 13-12-2010 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Onze opdrachtgever is actief in de ICT, primair op het gebied van detachering. Zij heeft haar franchise met een kwart zien toenemen sinds het begin van 2010. Hoewel het aantal witte plekken dus afneemt is er in de Randstad (A?dam, R?dam & Utrecht) nog ruimte voor ondernemende mensen die gebruik willen maken van het succes van deze franchise. Het succes van de nieuwe ondernemers heeft ons gesterkt in de opvatting onze franchise voorziet in een behoefte. Wij detacheren kwalitatief hoogwaardige specialisten bij onze opdrachtgevers. Wij doen dat op lokaal niveau met de kennis en achtergrond van een grote organisatie maar met de inzet en houding van lokaal ondernemerschap. Onze franchisenemers zijn zelf ook ICT specialisten en kennen de problematiek van hun klanten. Wij verzorgen voor hen oplossingen op maat zodat zij 100% van hun tijd bezig kunnen zijn het generen van rendement. Die combinatie maakt dat er een prima resultaat wordt bereikt. De ondersteuning zit in zaken als (sales)trainingen, dagelijks contact bij de acquisitie van klanten, generen van leads en de werving.

De franchisenemer die wij zoeken is bekend met ICT. Aspecten als assertiviteit, zelfstandigheid en klantgerichtheid zijn daarbij essentieel evenals doorzettingsvermogen en goed in een netwerk kunnen functioneren. Als je geschikt bent dan kun anderen, klanten en medewerkers meenemen in jouw enthousiasme. Door het prima ondernemersinkomen, de positieve sfeer en de ondersteuning is het een aantrekkelijke franchise.

Graag vertellen we je daar meer over en investeren graag in een persoonlijk contact.

Tags (trefwoorden)
ICT | detachering | franchise

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29