laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ORGANISATIE IN FLEXIBELE ZAKELIJKE REIZEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
49922 13-12-2010 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Utrecht Overig 5 - 10 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Onze opdrachtgever is in Nederland absoluut de marktleider als het gaat om het organiseren van reizen in het MKB. Veel reisorganisaties zeggen actief te zijn in hun ondersteuning van het MKB. De praktijk is echter dat zij vooral het grootbedrijf interessant vinden.

Zo niet onze opdrachtgever. Integendeel! Zij heeft van het werken met en voor het MKB haar kernactiviteit gemaakt. Net als haar klanten werkt zij met lokaal ondernemerschap. Die aanpak zorgt voor een groeiend aantal vestigingen en een sterke stijging van de omzet. Aangemoedigd door het succes van dit jaar is de ambitie voor 2011 naar boven bijgesteld en is er ruimte voor meer ondernemers die een bedrijf willen beginnen in deze uitdagende markt.

Wij zoeken ondernemers die niet alleen actief zijn maar vooral ook zelfstandig zijn. De opdrachtgever heeft een prima verzorgde franchise maar laar haar ondernemers ?cht ondernemen. Samen met een klein team gaat u op zoek naar uw klanten en zorgt u voor een blijvende relatie. Leidinggeven aan een klein team en functioneren optimaal kunnen functioneren in een netwerk vormen andere kerncompetenties. Veel ruimte voor ondernemen betekent niet dat er geen sprake is van veel ondersteuning en training.

Als jij jezelf volgend jaar ziet als leverancier van het MKB en jij bent bereid te investeren in een eigen bedrijf bij een inspirerende franchisegever met oog veel voor innovatie zelfstandigheid dan wil ik graag met je in contact komen. In het midden van het land is nog ruimte voor enkele ondernemers.

Tags (trefwoorden)
reisorganisatie | franchise | formule

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29