laatst bijgewerkt op: 28-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


VILLA MET BIJGEBOUWEN INCL. LICENTIE VOOR VERHUUR IN PORTUGAL

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
49867 06-12-2010 Horeca en Recreatie Kampeer- en bungalowbedrijven
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Europa Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 1.000 - 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 500.000 - € 1.000.000 Eenmanszaak

omschrijving

Wilt u van uw droom werkelijkheid maken? Dan is deze villa met bijgebouwen zo te betrekken, want alles verkeerd bijna in nieuw staat en het geheel wordt gemeubileerd opgeleverd inclusief verhuurvergunning.

Het onroerend goed is thans in gebruik als eigen bewoning door de eigenaren gecombineerd met verhuur. De verhuur heeft een goede bezetting en daardoor een goed rendement. Een groot deel van de klanten voor verhuur zijn terugkerende klanten.

Het object biedt diverse mogelijkheden van permanente bewoning, verhuren tot het gebruik als praktijk om werken en wonen te combineren. Het geheel is gebouwd in 2005 met oog voor comfort en de Portugese authentieke stijl. Het grote perceel van 7.824 m? is prachtig aangelegd en biedt uitzicht op de zeer natuurrijke en groene omgeving van Moncarapacho. Kortom een uniek object met diverse mogelijkheden.

De tuin is voorzien van een zwembad met terras en douche, diverse terrassen, mooie paden en Portugese bomen, planten en bloemen die voor veel privacy zorgen. De ligging is midden in de natuur van Moncarapacho met vrij uitzicht op de heuvels van het achterland, op 15 minuten rijden van het vliegveld van Faro, op 5 minuten van Moncarapacho en Olh?o stad en op minder dan 10 minuten afstand van het strand en natuurpark Ria Formosa.
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29