laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


KANDIDATEN VOOR FORMULE IN DE ZORG OP BASIS VAN KLEINSCHALIGHEID

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
49823 07-12-2010 Dienstverlening Gezondheidszorg
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Terug naar kleinschaligheid, cli?ntgerichtheid, echte aandacht en zorg en weg met de overvloed aan administratieve taken. Dit is waar deze relatief jonge franchiseformule voor staat.

Na meerdere jaren groei op 2 locaties zoeken wij nu naar ondernemende mensen die de drive hebben om echte zorg te verlenen vanuit ondernemerschap.

De formule concentreert zich op cli?nten die werken met een PGB. Er is veel ervaring welke ondersteuning en hoe op maat kan worden aangeboden. Het draait bij deze formule in eerste instantie om de volgende soorten zorg: thuiszorg, verpleging en waar nodig terminale zorg. Sterke punten van deze formule is de inhoudelijk goede zorg die geboden wordt in combinatie met maatwerk (onder andere qua afpraken-planning) en een stapje extra.

Succesvolle kandidaten hebben meerdere jaren ervaring in de zorg en/of verpleging en hebben bij voorkeur diploma 3 of 4.
Kandidaten worden primiar in de driehoek Zwolle-Apeldoorm-Deventer gezocht.
Buiten bovengenoemd gebied verdient het aanbeveling al enige ervaring te hebben met de (helpen) runnen van een thuisozrg vestiging.

Tags (trefwoorden)
gezondheidszorg | franchise | formule

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29