laatst bijgewerkt op: 26-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ONDERNEMERSCHAP IN DE ZAKELIJKE REISBRANCHE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
49766 22-11-2010 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 5 - 10 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Wij zijn een franchisegever in de zakelijke reisadvisering. Wij zijn de grootste franchise in de reisbranche. Niet erg bekend bij het grote publiek maar des meer bij het MKB.

Onze 750 vestigingen zijn actief is veel landen en overal combineren zijn de schaalvoordelen met actief lokaal ondernemerschap. Het aantal vestigingen is in Nederland met zo?n 10% gegroeid en wij voorzien een zelfde groei voor 2011. Belangrijkste reden voor ons succes zijn onze ondernemers maar ook elementen als innovatie, creativiteit en en ondernemerschap dragen hier aan bij.

Onze succesvolle ondernemers hebben gemeen dat zij actief en commercieel zijn. Zij kunnen goed luisteren en zijn zeer klantvaardig zijn. Zij combineren ambitie met doorzettingsvermogen, kunnen goed leidinggeven aan een klein team en functioneren optimaal in een netwerk. Ondanks dat er veel ruimte is om te ondernemen is er ook sprake van veel ondersteuning en training.

Wanneer jij past in het profiel, bovendien nog zelfstandig en ondernemend bent en je de bereidheid hebt om te investeren dan is de kans groot dat het prima ondernemersinkomen er ook voor jou inzit.

Tags (trefwoorden)
reisadvies | formule | franchise

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29