laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


T.O.A. FITNESSCENTRUM IN OVERIJSSEL

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
49764 22-11-2010 Horeca en Recreatie Fitnesscentrum, sauna
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Overijssel Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 500 - 1.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Een budgetfitnesscentrum van 1000 m?, met als kernactiviteit fitness (incl. virtual spinning). Alles gelegen in praktisch een grootte ruimte, maakt het centrum heel overzichtelijk en efficient inzetbaar m.b.t. personeel. Het bedrijf is gevestigd in een grote plaats in een dicht bevolkte woonwijk, met nauwelijks concurrentie in het budgetsegment.

Het pand wordt gehuurd, is bijzonder netjes van inrichting en de apparatuur is vrijwel nieuw. De interne capaciteit en het verzorgingsgebied bieden nog volop mogelijkheden tot groei van leden en omzet. Het bedrijf is uitstekend geschikt voor een enthousiaste en meewerkende ondernemer, die met een beperkt personeelsbestand uiterst interessante rendementen kan behalen. De hoogte van de koopsom maakt een overname goed financierbaar. De overname is gebaseerd op een activatransactie (inventaris en goodwill) en kan per direkt geschieden.

Gaarne zie we u reactie tegemoet


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29