laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


MBI/MBO KANDIDATEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
49738 18-11-2010 Industrie Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Europa Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Wij, een kleine groep informele investeerders en managers, focussen onze aandacht op een niche markt strategie in de B-B secor van MKB. Wij kopen bedrijven met een schaalgrootte van ? 1.000.000 to ? 10.000.000 omzet per jaar in specifiek geidentificeerde niches, om zodoende de niche te consolideren. Door schaalvergroting en consequente omzet van bepaalde operatieve stappen zorgen wij voor een winstverbetering.

Jij bent een MBI/MBO kandidaat, en overweeg ondernemerschap. Je hebt een behoorlijke portie management ervaring en expertise in relevante branchen, en eigen financiele middelen. Geen fortuin, maar wel minimaal ? 100.000. Je gelooft bovendien, je in de boven kort geschilderde strategie te kunnen vinden en hem ook door te kunnen voeren.
Samen zouden wij de boven geschetste weg kunnen bewandelen. Je zou uiteraard een minderheid hebben, echter potentieel en na verloop van tijd in meerdere bedrijven. Bovendien zou een ervaren management team je ter zijde staan.

Gaarne vesrtrekken wij aan serieuze kandidaten verdere informatie in vorm van een business plan. Voertaal van zowel de holding als de business plan is engels, dus dat is een voorwaarde. Graag horen wij van jouw.

Tags (trefwoorden)
MBI | management buy-in | ondernemen | overname

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29