laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


WOON-LIFESTYLEWINKEL IN NOORDWIJK ZH

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
49666 01-04-2011 Detailhandel Non-Food Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 200.000 - € 300.000 B.V.

omschrijving

In deze bruisende - gehele jaar door! - grote kustplaats, ligt in de hoofdwinkelstraat deze woonwinkel met accessoires en kado's. De winkel heeft woonwarenartikelen in het luxe segment en in een breed assortiment. Van bankstellen tot tassen en van eethoek tot kinderspeelgoed, alles in kwalitatieve uitvoering. De winkel is hoofddealer van het exclusieve merk SIA. Tevens gelden een aantal voordelige 'in consignatie'-afspraken met leveranciers.
De winkel bestaat reeds 15 jaar en is in het seizoen 7 dagen per week geopend. Van oktober t/m maart is de winkel gesloten op maandag (zondag open!).
Wegens dubbele ondernemingen van de eigenaren is besloten om deze winkel te koop aan te bieden.

De aanbieding omvat de inventaris/goodwill, de Besloten Vennootschap, de bedrijfswagen, de handelsnaam + website en de aanwezige voorraad (a[part te verrekenen). Op dit moment zijn er twee personeelsleden aanwezig die overgenomen dienen te worden. De eigenaren bieden aan 2 maanden kosteloos de nieuwe ondernemer bij te staan in de opstartfase (ook qua administratie). Huurprijs ? 4.833,-- per maand. Goodwill/Inventaris ? 240.000,--.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29