laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FINANCI?LE ADVIESBUREAUS ARNHEM EN OMGEVING

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
49563 07-12-2010 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

De financi?le advieswereld staat bol van de veranderingen. Daar hoort afschaffing van het provisie model ook bij. Voor velen betekent dit een grote verandering en een onzekere toekomst. Voor anderen biedt dit juist kansen! En hier biedt zich zo'n kans aan. Een franchiseformule al jaren succesvol met financieel advies op basis van abonnementen en uurtarieven. Zij weten hoe dit werkt! Deze formule richt zich sterk op de DGA, ondernemer en (medische) specialisten. daarbij geven zij advies voor zowel de priv?- als de zakelijke situatie.

Een breed dienstenportfolio gecombineerd met kwalitatief zeer goede franchisenemers en goede samenwerking binnen de keten dragen in belangrijke mate bij aan het succes.

Vanwege succes zoeken wij naar franchisenemers. Mensen die qua ervaring in de financi?le sector al meerdere jaren hebben meegedraaid, die weten wat de doelgroep wil en hoe die denkt. U bent een relatiebouwer en u heeft succesvolle ervaring in het (financi?le) advieswerk. Een relevant netwerk zal u helpen om sneller omzet te halen. U heeft HBO/WO werk en denkniveau en bent in staat om de benodigde AFM vergunning op termijn te verkrijgen.

Wij zien dat nu een goede tijd is om u aan te sluiten bij deze sterke formule. De flexibiliteit van uw eigen onderneming met de kracht van het geheel! Een goede kans voor iemand die echt wil ondernemen, met klanten om wil gaan en die het fijn vindt en in staat is om kwalitatief hoogwaardig advieswerk te verrichten.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29