laatst bijgewerkt op: 26-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ONDERNEMING IN LAKSCHADE HERSTEL IN ROTTERDAM

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
49562 07-12-2010 Dienstverlening Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Limburg Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Een auto is een kostbaar bezit. Ondanks het gebruik wil vrijwel iedereen zijn auto mooi houden, al was het maar om de waarde.
En ja, tijdens het gebruik ontstaan er wel eens kleine beschadigingen. Beschadigingen die behandeld moeten worden. Hoe sneller hoe beter want dat scheelt in de kosten en in de waarde.

Wij zijn op zoek naar ondernemers (franchisenemers) die hun passie voor auto?s combineren met de wens om top kwaliteit handwerk te leveren.
Deze franchise formule heeft als focus het repareren van kleine lak beschadigingen en kleine deukjes. Er wordt gebruik gemaakt van een gepatenteerde formule. Dit in combinatie met het vakmanschap van de franchisenemer staat borg voor top kwaliteit tegen een redelijke prijs. Dat klanten deze dienst waarderen wordt bewezen door meer dan 10 jaar succes op de Nederlandse markt.

Het werk is mobiel. Dat wil zeggen dat je geen eigen garage hoeft te hebben. In plaats daarvan heb je een bestelbus met daarin al je gereedschappen en benodigdheden. Het werk voer je in jouw regio bij de klant zelf uit. Let op, als franchisegever moet je je eigen klanten werven. Daarom is het van groot belang dat je snel goede relaties aanknoopt met mensen en deze weet te onderhouden. Zij moeten jou de opdracht gunnen en dat doen zij alleen als zij a) weten dat het werkt en b) vertrouwen hebben in jou en je vakmanschap.

Na ondertekening van het franchise contract en betaling van de franchise fee wordt je als beginnende franchisenemer gedurende meerdere weken van A tot Z opgeleid om succesvol van start te kunnen gaan. Ook daarna ondersteunt de franchisegever je, al moet je wel je eigen klanten werven.

Tags (trefwoorden)
lakschadeherstel | formule | franchise

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29