laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ITALIAANSE KOOKWINKEL IN DEN HAAG

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
49438 04-01-2011 Detailhandel Food Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Voor een unieke formule op een schitterende locatie in Den Haag zoeken wij een franchisenemer. De formule is meer dan alleen maar een mooi vormgegeven winkel. Zaken als kook clinics, wijncursussen en catering zijn onderdeel van het concept. Naast dagverse producten zoals verse pasta?s, sauzen, gemarineerde olijven, tapenades en pesto?s uit eigen keuken wordt het assortiment bepaald door originele Italiaanse producten uit alle streken. Het biedt alles om een gezonde en smakelijke pastamaaltijd te maken. De kracht van het concept zit in de passie voor eten en de Italiaanse beleving die aan klanten wordt geboden.

Intensieve begeleiding, recepten, handboek, (verkoop)trainingen en hulp bij het maken van een ondernemingsplan bepalen de rol van de franchisegever. In elk van de vestigingen is sprake van een prima rendement.

In Den Haag hebben wij het oog laten vallen op een locatie die uitermate geschikt is voor deze formule. Wij zijn daarvoor op zoek naar een lokaal bekende, gedreven, pragmatische en communicatief sterke ondernemer met een passie voor (Italiaans) koken. Je hebt gevoel voor stijl, bent goed met klanten en commercie, denkt klantgericht en wil graag service leveren. Vanzelfsprekend beschik je over financi?le middelen om (een deel) van je bedrijf te financieren. Met deze locatie staat niets een snelle start in de weg.

Interesse? Neem dan contact met ons op. Wij zijn graag bereid, ook in een persoonlijk gesprek, uitgebreid te informeren.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29