laatst bijgewerkt op: 25-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


B&B/HOTEL IN CARVOEIRO PORTUGAL

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
49405 23-04-2011 Horeca en Recreatie Hotels
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Buiten Europa Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 1.000 - 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 500.000 - € 1.000.000 Eenmanszaak

omschrijving

Een eigen hotel of Bed&Breakfast in Carvoeiro, Portugal? Zoek niet verder, maar kom een kijkje nemen bij dit hotel/B&B bestaande uit 12 kamers gelegen op ??n van de mooiste locaties in Carvoeiro. Het B&B is voorzien van een prachtig uitzicht, een gemeenschappelijk zwembad, een grote parkeerplaats, een bar, ontbijtruimte met buitenterras en een separaat appartement. De ligging is gunstig nabij het prachtige strand van Carvoeiro, op slechts 5 kilometer van Lagoa en ongeveer 40 minuten van de luchthaven van Faro.

Het hotel is voorzien van 12 kamers die allen beschikken over een slaapkamer, badkamer en (de meeste) een terras met mooi uitzicht, sommige kamers hebben zelfs uitzicht op zee of het dorp. Enkele kamers beschikken tevens over een woonkamer, zo is het mogelijk om zowel gasten alleen, gasten gezamenlijk of gezinnen te ontvangen.

Het hotel beschikt tevens over een separaat appartement welke gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld bewoning van de eigenaar of staff. Door de aanwezigheid van dit appartement in het hotel is de combinatie van een Bed&Breakfast/hotel met eigen bewoning zeer geschikt. Het appartement is voorzien van een eigen ingang, een woonkamer/eetkamer, 2 slaapkamers, badkamer en een ingerichte keuken.

Het hotel beschikt verder nog over een gezellige ontbijtruimte met buitenterras vanwaar u mooi uitzicht heeft, een gemeenschappelijk zwembad, een bar, een tv-kamer, een wasruimte/opslagruimte, een kantoor en een parkeerplaatsen op het terrein.

Kom een kijkje nemen en verwezenlijk uw droom van een eigen Bed&Breakfast/hotel in Portugal.

Tags (trefwoorden)
Bed&Breakfast | Portugal | hotel | overname | hotel te koopNotice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29