laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


RESTAURANT + APPARTEMENT IN LAGOS, ALGARVE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
49371 23-04-2011 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Europa Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 100.000 - € 150.000 Eenmanszaak

omschrijving

Uw eigen restaurant in Lagos op een unieke en schitterende locatie nabij de stuwdam? Dit is een unieke kans om dit restaurant met zeer veel potentie over te nemen. Op deze locatie zijn iedere dag veel passanten en zowel buiten als binnen is een geweldige sfeer aanwezig.

Met de overname van het restaurant koopt u de goodwill van een goed lopend restaurant inclusief het gehele meubilair, professionele apparatuur, volledig klantenbestand, de bestaande voorraad, een website, de reeds gevestigde naam, menukaarten, het bestek en servies, diverse marketingtools en samenwerkingsverbanden met diverse bedrijven en instanties. Het gehele meubilair en interieur van het restaurant zijn recent vernieuwd; nieuwe bar apparatuur, nieuwe toiletten, nieuwe keuken, nieuwe spoelkeuken, nieuwe gasleidingen en nieuwe tafels en stoelen zowel binnen als buiten. Deze renovatie heeft in 2008 plaats gevonden.

Het restaurant beschikt binnen over een bar, 3 magazijnruimtes en circa 34 zitplaatsen (9 tafels en 34 stoelen). Buiten is een L-vormig terras aanwezig met de mogelijkheid om circa 25 tafels en 120 stoelen te plaatsen (er zijn nu 20 buitentafels en 100 buitenstoelen aanwezig). Bovendien is er een schitterend bosterras achter het restaurants met circa 20 zitplaatsen aan diverse houten tafels en banken met een fonteintje en uitzicht op de stuwdam.

De overname kan plaats vinden met of zonder overname van (een deel) van het personeel. Dit is geheel aan de koper. Ook zijn de verkopers bereid om de overname te begeleiden en zo compleet mogelijke informatie en uitleg te geven over inkoop, bereiding, boekhouding enzovoorts.
De locatie van het restaurant wordt gehuurd. Deze huurprijs wordt jaarlijks aangepast naar de staatsindex. Water is afkomstig van het stuwmeer en dus gratis! Er is tevens stroom aanwezig (3 x 5,5KW), een vaste telefoonlijn en aansluiting op de riolering.

De magazijnruimtes zijn divers van afmeting. De zolder biedt daarbij ook goede opbergmogelijkheden. Indien de zolder en de middelgrote magazijnruimte als opslagruimte en voorraadkamer gebruikt zou worden, is het tevens mogelijk om de grote ruimte in combinatie met de kleine ruimte als woongedeelte te gebruiken; er is namelijk al een douche en toilet aanwezig welke nu in gebruik worden genomen door het personeel. Hierdoor is de mogelijkheid aanwezig om werken en wonen te combineren.

Al met al een business om direct voort te zetten! Meer informatie op aanvraag.

Tags (trefwoorden)
restaurant | Algarve | Lagos | overname | bedrijf te koopNotice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29