laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


MANEGE INCLUSIEF BOUWKAVEL IN PORTUGAL

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
49370 03-01-2011 Horeca en Recreatie Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Europa Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) Meer dan 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 400.000 - € 500.000 Eenmanszaak

omschrijving

Een eigen manege in Portugal? Dit is uw kans. Deze schitterende, goed onderhouden, reeds jaren gevestigde manege is gelegen in een natuurrijke omgeving aan de rand van Silves op slechts enkele minuten afstand van het centrum en het strand. De manege is gelegen in een prachtig gebied dat zeer geschikt is om paard te rijden en door zijn rustige ligging tevens erg geliefd is bij natuurliefhebbers. De manege is goed bereikbaar en is gelegen op 10 minuten van de A22.

De manege ligt op een perceel van circa 16.350 m? en bestaat onder andere uit 14 stallen, diverse bakken en weides, een terras en een 2-kamer appartement. Tevens is er aan de achterkant van de manege een bouwkavel van 1.500 m? aanwezig waarop eventueel een huis gebouwd mag worden van totaal 350 m? (onder voorbehoud van een vergunning; reeds in aanvraag).

De manege bestaat uit 845 m? bebouwing en is voorzien van 14 stallen (360x360), een merrie stal, een mooie binnenplaats, een ruime zadelruimte, een grote voeder- en opslagruimte en een riant overdekt terras met koffiecorner welke uitkijkt op de hoofdrijbak. Deze rijbak is 20 bij 40 meter en is voorzien van een drainagesysteem, sprinklerinstallatie en schijnwerpers, zodat deze ten alle tijde gebruikt kan worden en in een optimale conditie verkeerd. De manege beschikt tevens over een longeerbak, een springbak (40/70), een overdekte wasplaats voor de paarden, verschillende (open) buitenstallen en een parkeerplaats. Er is de mogelijkheid tot overname van 6 schoolpaarden met bijbehorende zadels, tuig en verder toebehoren.

Deze prachtige manege bestaat al ruim 9 jaar waardoor deze beschikt over een portfolio met klanten vanuit de gehele Algarve. Er zijn tevens velen 4* en 5* hotels die hun klanten aanraden om naar de manege toe te gaan. Op dit moment biedt de manege diverse lessen en (dag)programma's aan; de specialiteit is buitenritten voor toeristen, lesgeven aan toeristen en lesgeven aan kinderen.

De manege is aangesloten op het gemeentewater, maar heeft tevens profijt van het water van de Barragem.Dit water komt 5x per week en wordt opgevangen in een ondergrondse systerna (20.000 liter).

Deze prachtige manege is uitermate geschikt om nog verder uit te breiden, maar ook voor een particuliere paardenliefhebber die zelf paarden wil houden of een uitbreiding met een Bed&Breakfast; kortom mogelijkheden genoeg. De omgeving is uitermate geschikt voor de paarden; u kunt de heuvels van Silves bestijgen en genieten van het overweldigende uitzicht of bijvoorbeeld de paarden meenemen voor een duik in de Barragem. Het unieke is dat er nog een villa bijgebouwd mag worden zodat u de manege en wonen kunt combineren. Maak nu een bezichtigingsafspraak en verwezenlijk uw droom!

Overnameprijs is 23% in prijs verlaagd.

Tags (trefwoorden)
manege | Portugal | overname | manege te koopNotice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29