laatst bijgewerkt op: 22-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


2 RIANTE VILLA'S GESCHIKT VOOR B&B GELEGEN IN CARVOEIRO PORTUGAL

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
49369 23-04-2011 Horeca en Recreatie Hotels
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Europa Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 1.000 - 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 500.000 - € 1.000.000 B.V.

omschrijving

Riante vrijstaande villa gelegen in het mooie Carvoeiro voorzien van zeezicht, 10 riante slaapkamers, 8 badkamers, 2 woonkamers, 2 keukens, diverse entrees, diverse terrassen en een priv? zwembad. Al deze voorzieningen maken dit object tot de perfecte optie om te gaan gebruiken als B&B; het totale woonoppervlakte is maar liefst 642 m?, gelegen op een perceel van maar liefst 6.200 m?. Bij gebruik als B&B is ook eigen bewoning mogelijk met privacy; er blijven dan 6 slaapkamers en 5 badkamers + een appartement met eigen ingang over om te verhuren.

De hoofdvilla beschikt over een mooie entree, riante woonkamer/eetkamer, een professionele keuken, 3 ruime slaapkamers, 2 badkamers, toegang tot de tuin, een terras op de eerste etage en een appartement (type T1) voorzien van eigen ingang.

De villa die voor verhuur in aanmerking kan komen beschikt over 6 riante slaapkamers welke allen ingericht zijn met een eigen thema. Tevens zijn er 5 badkamers aanwezig, een riante woonkamer met open haard, een eetkamer, een bibliotheekkamer, een linnenkamer, een riant buitenterras en toegang tot het zwembad.

De tuin is prachtig aangelegd en voorzien van een zwembad, diverse gazons, diverse vaste planten en bomen, een jeux de boules baan en uiteraard het zicht op zee.

De villa wordt geheel gemeubileerd opgeleverd en is direct klaar voor bewoning. Tevens is er aansluiting voor het water via de gemeente aanwezig en een cisterna. Vrijwel alle kamers beschikken over airconditioning, rookmelders, satelliet televisie en internet.

De ligging is prachtig op 5 autominuten van de gezellige plaats Carvoeiro, diverse stranden, de tennisclub, diverse grote supermarkten en 2 golfbanen. Ook Ferragudo en Portim?o liggen dichtbij, op circa 10 minuten afstand. Het vliegveld van Faro ligt op 45 minuten.

Op dit moment is de licentie van B&B nog niet aanwezig. De eigenaren zelf zijn al wel met de aanvraag bezig geweest. Het object is geregistreerd als een off-shore eigendom in Malta ("white listed"); dit houdt in dat er geen overdrachtsbelasting van 6% betaald hoeft te worden bij de aankoop.

Tags (trefwoorden)
B&B | overname | Portugal | verhuurNotice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29