laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


PROFESSIONELE KLUSBEDRIJVEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
49345 08-10-2010 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Onze opdrachtgever maakt een voorzichtige groei door. Zij stelt zich op het standpunt dat de belangrijkste groei moet komen van bestaande ondernemers. Het gevolg is dat er geen verloop is en dat de rendementen stuk voor stuk tot de hoogste van Nederland behoren. De kwaliteit van de dienstverlening, gezonde marges en hoge omzet kenmerken deze franchise. Hoewel mondjesmaat, laat zij nu toch ook het aantal ondernemers groeien. Daarom zijn wij op zoek naar enkele klusondernemers die zich willen aansluiten.

Het betreft een landelijk netwerk van professionele klusbedrijven die worden ondersteund door een effici?nte centrale organisatie.

Een ondernemer bij onze opdrachtgever is 100% ondernemer met een beperkt risico. Hij stapt in een succesvolle formule waar hij vooral zijn eigen ondernemerstalent en kennis binnen brengt. Een prima ondernemersinkomen is daarvan het resultaat. ?Je zelf bent bepalend voor het succes. Jouw talent bepaalt je succes?

De franchisegever helpt bij (lokale) marketing, financiering en administratie en zorgt ervoor dat er voortdurend oog is voor kwaliteit. Scholing en opleiding zijn integraal onderdeel van de ondersteuning.

De franchisenemers die wij zoeken zijn positief ingesteld. Zij willen ?cht zelfstandig ondernemen. Door ervaring, affiniteit en/of opleiding beschik je over kennis en vaardigheden. Uiteraard ben je handig en en communicatief vaardig. Je bent bovenal een vakman. De belangrijkste investering die je kunt doen is energie, enthousiasme en inzet. Je beschikt dan ook over die mentaliteit en instelling.

Er is sprake van een beperkte investering. Mocht er desondanks financiering nodig zijn dan helpen we je daarbij. Tot nu toe is de kwaliteit van de franchise reden geweest voor banken om hier actief in mee te gaan.

Tags (trefwoorden)
klusbedrijven | franchise | formule

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29