laatst bijgewerkt op: 25-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


DIERENSPECIAALZAAK IN NOORD-HOLLAND

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
49297 23-04-2011 Detailhandel Non-Food Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Holland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 100.000 - € 200.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk Eenmanszaak

omschrijving

De onderneming houdt zich sinds eind jaren negentig bezig met de verkoop van een groot assortiment dierenvoedingsproducten en dierenbenodigdheden.

Het bedrijf is gevestigd in een (gehuurd) winkelpand ca. in Noord-Holland (ten noorden van Amsterdam) en richt zich vooral op consumenten in de (wijde) omgeving van de vestigingsplaats. De winkel ligt op een goede zichtlocatie en trekt veel klanten. De totale oppervlakte van de winkel bedraagt ca. 106m2.

Het huidige assortiment is uit te breiden met o.a. artikelen op het gebied van Hengelsport en Paardensport. Ook zijn er mogelijkheden op het gebied van thuisbezorging en het realiseren van een webshop binnen de huidige website.

De omzet van de onderneming bedraagt jaarlijks ca. ? 170K. Er staat geen personeel op de loonlijst.

De eigenaar heeft besloten om de activiteiten van de onderneming aan een externe partij over te dragen in verband met toekomstplannen met een priv? karakter. Een periode van overdracht waarbij de kopende partij wordt ingewerkt, is uiteraard bespreekbaar.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29