laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


CAMPING AAN MEER IN DRENTHE (BUNGALOWONTWIKKELING TOEGESTAAN)

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
49289 01-10-2010 Horeca en Recreatie Kampeer- en bungalowbedrijven
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Drenthe Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 100.000 - € 200.000 Vertrouwelijk € 1.000.000 - € 2.500.000 Eenmanszaak

omschrijving

Namens de eigenaar wordt vrijblijvend te koop aangeboden een bestaande camping, waarop bungalow- en chaletontwikkeling is toegestaan. Het aangebodene is zeer fraai gelegen, direct aan een op natuurlijke wijze ontstaan groot meer (circa 300 hectare) in Drenthe. Tot een vaardiepte van circa 1,10 meter diepte is het meer met boten bereikbaar.

Het betreft een bestaande camping op een unieke locatie, dat ontwikkelt mag worden tot een bungalowpark met (in ieder geval) in totaal:

75 recreatiewoningen. De toegestane oppervlakte van een recreatiewoning bedraagt 60 m?. Daarnaast mag er een berging van 6 m? gerealiseerd worden. De maximale bouwhoogte bedraagt 6,5 meter;

22 chalets met een maximale oppervlakte van 50 m?. Daarnaast mag er een berging van 6 m? gerealiseerd worden;

Met diverse bebouwing zoals een bedrijfswoning, paviljoen etc. Uiteraard kan het bedrijf ook als camping voortgezet worden!

De totale oppervlakte bedraagt circa 7,4 hectare. Hiervan heeft circa 5,7 hectare een recreatieve bestemming. De overige (aangrenzende) circa 1,7 hectare heeft een agrarische bestemming. Van de in totaal circa 7,4 hectare grond is thans circa 3,3 hectare in gebruik als camping / paviljoen met de verhuur van (houten) vakantieverblijven en ligplaatsen voor boten. Circa 2,45 hectare achtergelegen grond (grasland) heeft al een recreatieve bestemming en dient gebruikt te worden als kwaliteitsverbetering voor het bestaande bedrijf.

Kort samengevat bevinden zich thans op het terrein de volgende opstallen en overige voorzieningen:

Een camping met thans circa 68 houten vakantieverblijven en circa 20 stacaravans. Ten aanzien van circa 63 houten vakantieverblijven is de opstal in eigendom bij derden. Het betreffen huurcontracten, welke jaarlijks opzegbaar zijn. Dit alles met inachtneming van de Recron-voorwaarden. 5 zomerhuizen en 2 stacaravans zijn in eigendom zijn bij de opdrachtgever, deze worden meeverkocht;

Een paviljoengebouw met bedrijfswoning en terrasgelegenheid (fraai weids uitzicht over het Leekstermeer). Het gebouw is in 1979 opgetrokken in steen en is gedekt met pannen. Het paviljoengebouw heeft een begane grondoppervlakte van circa 186 m?. In dit gebouw bevinden zich onder andere een paviljoen annex horecagelegenheid met bar (circa 54 zitplaatsen), separate sanitaire voorzieningen, verder een ruime bedrijfskeuken en een kelder. De bedrijfswoning bevindt zich boven het paviljoen. Deze bovenwoning heeft een oppervlakte van circa 120 m?. De woonkamer (4,5 meter hoog en met een open haard) heeft een fantastisch ongeschonden uitzicht over het Leekstermeer! In de woning bevinden zich verder onder andere een keuken, bijkeuken, een kantoorruimte (voormalige slaapkamer), 2 slaapkamers en een badkamer;

Diverse gebouwen en overige voorzieningen, waaronder een vervallen loods, een schuur annex schietbaan, een botenhuis met 20 ligplaatsen voor boten, een botenlier, een houten starttoren in het water en diverse speeltoestellen op het speelveld.

Vraagprijs ? 2.200.000,-- k.k. Omzetindicatie ?110.000,-- per jaar. Benodigd eigen vermogen circa ?1.000.000,--. Banken zijn doorgaans maar bereid om tot maximaal 60% van de aankoopsom te financieren! Het overige geld dient daarom bij uzelf vandaan te komen.

Tags (trefwoorden)
camping | Drenthe | overname | camping te koop

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29