laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


COMMERCIE, SALES & MANAGEMENTRAINING

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
49248 28-09-2010 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Onze opdrachtgever is een grote, succesvolle, trainingsorganisatie met haar wortels in de Verenigde Staten. Zij traint bedrijven op diverse niveaus. Van directie tot verkoopteam en van individueel naar grote groepen. De methodiek van onze cli?nt bewijst zich dagelijks bij veel grote en kleine bedrijven.

Het succes komt voor een groot deel voort uit de rol van de franchisenemers. Deze ondernemers die vaak over veel praktijdervaring hebben zijn bepalend voor het langjarig succes. De karaktereigenschappen van de organisatie zijn terug te vinden in de individuele ondernemers. Aspecten als gedrevenheid en een passie voor mensen en sales vormen het DNA van de ondernemers. Aangezien de franchisegever veel ruimte laat om te ondernemen is ??n van de kernwaarden zelfstandigheid.

Wij zoeken voor de Benelux ondernemers die partner willen zijn in deze franchise. De ondernemer die hier goed bij aansluit beschikt ook over communicatieve vaardigheid en kan inspireren. U kunt goed luisteren, bent gericht op mensen en spreekt gemakkelijk voor een groep. U moet er wel rekening mee houden dat u uw bedrijf moet opstarten en dat u dus over de financi?le middelen moet beschikken.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29