laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FINANCIELE SPARRING PARTNER VOOR ONDERNEMER

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
49247 28-09-2010 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Financieel advies aan ondernemer en onderneming
Deze franchiseketen richt zich op de MKB ondernemers, DGA,s en vrije beroepsgroepen en adviseert hen op financieel gebied, zowle priv? als zakelijk. Een breed scala aan disciplines wordt door de franchisenemer, waar nodig in samenwerking met zijn collega franchisenemers, afgedekt.
Het verrekenmodel met de klant is niet op basis van provisies maar op basis van uur- en abonnementstarief. Zo cree?rt deze keten de mogelijkheid om echt ojectief advies uit te brengen en draait het niet om het verkopen.

Kansrijke kandidaten zijn bij voorkeur financieel planner en hebben- of zijn in staat om een AFM vergunning te verkrijgen. U heeft meerdere jaren ervaring in financieel advieswerk en u kent de doelgroep vanuit zakelijk perspectief. U bent een goed netwerker en relatiebouwer, en u bent sterk in het winnen van het vertrouwen bij de klantgroep. Tenslotte bent u ijverig om te acquireren en uw klanten optimaal te bedienen.

Mogelijkerwijs heeft u al een eigen financi?le adviespraktijk en overweegt u zich aan te sluiten bij iets groters om mee te kunnen profiteren van de kracht van het totaal.

Er staat een kansrijke en mooie formule op u te wachten

Tags (trefwoorden)
finacieel advies | MKB | franchise | formule

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29