laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


LEVERANCIER VAN HOOGWAARDIGE ICT DIENSTVERLENING

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
49246 28-09-2010 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Holland Overig 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Het werk in de ICT neemt weer toe. Detacheringsbedrijven en uitzenders zijn de eerste die daar profijt van hebben. Dat geldt ook voor onze cli?nt. Zij is ICT detacheerder. Zij exploiteert het bedrijf als franchise. Zo zijn er in september twee ondernemers onze cli?nt aan de slag gegaan. Voor Amsterdam en omstreken zijn wij nu op zoekt naar nog twee ondernemers.

Klanten van onze opdrachtgever doen zaken met een lokale ondernemer. Niet alleen maakt dat haar aanpak uniek, het zorgt ook voor een positieve relatie tussen opdrachtgever en opdrachtnemer.

De franchisenemers zijn stuk voor stuk goede gesprekspartners. Zij zijn ICT specialisten en kennen de problematiek van hun klanten. Dit in combinatie met een franchisegever die oplossingen op maat verzorgd voor haar franchisenemers maakt dat er een prima resultaat wordt bereikt. De franchisegever heeft haar franchise zo ingericht dat ondernemers zich volledig kunnen richten op hun kernactiviteit. De ondersteuning zit in zaken als trainingen, dagelijks contact bij de acquisitie van klanten, generen van leads en de werving.

De ondernemer die wij zoeken is bekend met ICT en de Amsterdamse mentaliteit. Aspecten als assertiviteit, zelfstandigheid en klantgerichtheid zijn daarbij essentieel evenals doorzettingsvermogen en goed in een netwerk kunnen functioneren. Als je geschikt bent dan kun anderen, klanten en medewerkers meenemen in jouw enthousiasme.

Door het prima ondernemersinkomen, de positieve sfeer en de ondersteuning is het een aantrekkelijke franchise.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29