laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


MODECONCEPT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
49239 27-09-2010 Detailhandel Non-Food Dames- en herenmode
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Onze opdrachtgever heeft de ambitie om binnen enkele jaren 40 winkels in Nederland te hebben geopend. Dit zelfvertrouwen komt voort uit de ervaring die zij heeft met haar merk dat zij nu succesvol exploiteert in meer dan 16 Europese landen in ruim 300 winkels
Het merk en de keten zijn ontstaan vanuit de rechten die zijn hebben gekocht voor een kledingmerk uit de VS.

Vrijwel alle vestigingen worden ge?xploiteerd door franchisenemers. Dit maakt de groeiambitie niet alleen realistisch maar bevestigd ook de visie op ondernemerschap. Doel is een lange termijn relatie opbouwen met haar business partners, de franchisenemers. Als franchisenemer wordt je ondersteund vanuit de organisatie. De organisatie zorgt dat je zo snel mogelijk d.m.v. training en coaching de formule beheerst. Samen met de organisatie werk je actief aan de bekendheid, positionering en kracht van het merk. Jij bepaalt met je winkel het succes van jouzelf en de formule.

We zoeken mensen die actief en ondernemend zijn. Geschikte kandidaten combineren vindingrijkheid met, klantgerichtheid en zijn leergierig, communicatief, flexibel en ambitieus. Je ziet jezelf werken in een netwerk en bent desondanks zelfstandig. Je kunt goed organiseren bent een doener. Vanzelfsprekend ben je bereid om deel te nemen aan een uitgebreid inwerk- en trainingsprogramma.

Het concept, de logistiek en de ondersteuning maken dat de terugverdientijd van de investering en het ondernemersinkomen goed zijn. Je krijgt in het, aan jou toegewezen, gebied bescherming. Hoewel de investering beperkt is, zal je een deel hiervan zelf moeten kunnen financieren.

Tags (trefwoorden)
mode | kledingwinkel | franchise | formule

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29