laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


TECHNISCHE GROOTHANDEL

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
49168 20-09-2010 Groothandel Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 1.000.000 - € 2.500.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Een technische groothandel in West-Nederland die gereedschappen, onderdelen en machines levert aan de maritieme sector. De onderneming beschikt in dit segment over een gevestigde marktpositie, een trouw klantenbestand, is winstgevend en financieel solide.

De huidige ondernemer heeft het voornemen zich volledig op andere bedrijfsactiviteiten te gaan richten. Verkoop van de handelsonderneming moet deze wens mogelijk maken.

Voor een koper zijn er diverse mogelijkheden om de onderneming te laten groeien zoals een uitbreiding van het productassortiment, het aanboren van nieuwe markten in combinatie met een actieve sales- en marketing benadering. Het bedrijf beschikt momenteel over het dealerschap voor enkele productgroepen, welke nu nog niet optimaal worden benut.

De onderneming is goed geschikt voor overname door een (handels)organisatie met aanverwante product / groothandelsactiviteiten. De onderneming is tevens geschikt voor een praktische MBI-kandidaat bij voorkeur met een technische achtergrond (bijvoorbeeld werktuigbouw) en een commerci?le handelsgeest die beschikt over minimaal ? 300.000,- aan eigen middelen.

Voor kandidaten met wie de verkoper voldoende aansluiting ziet is, na ondertekening van een geheimhoudingsverklaring, een informatiememorandum beschikbaar.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29