laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


NEDERLANDS AANBIEDINGEN-PORTAL

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
49166 07-03-2011 Dienstverlening Internetbedrijven
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. Vertrouwelijk V.O.F.

omschrijving

Ter overname aangeboden Nederlands aanbiedingen-portal met interessante uitrolmogelijkheden.

Het concept betreft de exploitatie van een ontmoetingsplaats voor consumenten en bedrijven door middel van een internetportal met locale, regionale en nationale bekendheid.

Het concept is inmiddels als pilot gestart, verdere uitrol is mogelijk door gebruik te maken van de geregistreerde domeinnamen (in totaal 36 stuks) en het reeds ontwikkelde cms-systeem.

Omzet wordt momenteel uitsluitend gerealiseerd uit de overeenkomsten met zakelijke adverteerders, ook hierin is verdere expansie mogelijk.

Gezocht wordt naar een commerci?le kandidaat die graag in contact is met ondernemers. Ook voor een strategische partij is dit een unieke mogelijkheid.

De huidige vennoten zijn bereid om gedurende een nader te bepalen periode hun kennis en kunde over te dragen aan de koper, daarna zullen zij zich gaan richten op geheel andere (niet concurrerende) activiteiten.

De minimale vraagprijs voor de activiteiten bedraagt ?15.000. Dit is inclusief de overname van de webportal, de url?s etc.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29