laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ONTZORGEN MKB'ERS, GEBIED VAN REISMANAGEMENT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
49146 15-09-2010 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) Minder dan 50
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Onze cli?nt is een franchisegever met een wereldwijde keten van ondernemers die allemaal het MKB bedienen op het gebied van de zakelijke reizen. Met 750 vestingen combineert zij schaal met de voordelen van lokaal ondernemerschap. In Nederland werkt zij succesvol aan de vergroting van haar marktaandeel. Onderdeel hiervan is de uitbreiding van het aantal vestigingen.

De franchisegever heeft door in de afgelopen 30 jaar een uiterst succesvolle en professionele franchise opgezet. Trefwoorden hierin zijn innovatie, kwalitatieve en kwantitatieve groei en klanten en stelt zijn/ haar business partners centraal.

De ondernemers die bij deze franchisegever succesvol zijn hebben gemeen dat zij actief zijn, commercieel, goed kunnen luisteren en uiterst klantvaardig zijn. Zij combineren ambitie met doorzettingsvermogen, kunnen goed leidinggeven aan een klein team en functioneren optimaal in een netwerk.

Ondanks dat er veel ruimte is om te ondernemen is er ook sprake van veel ondersteuning en training.

Wanneer jij past in het profiel, bovendien nog zelfstandig en ondernemend bent en je de bereidheid hebt om te investeren dan is de kans groot dat het prima ondernemersinkomen er ook voor jou inzit.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29