laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


THAIS RESTAURANT BRABANT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
49139 14-09-2010 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Brabant Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 75.000 - € 100.000 Eenmanszaak

omschrijving

Aan drukke centrum straat in een middel grote gemeente te Noord Oost Brabant bieden wij u een Thaise restaurant ter overname aan. Het betreft een authentiek Thaise restaurant met typerende Thaise setting. Een ruim restaurant circa 80 zitplaatsen en nog eens een serre/zaaltje voor ook zo?n 70 zitplaatsen. Tevens zijn er terras/tuin mogelijkheden.

De locatie is erg goed. Mede hierdoor zou het object ook geschikt kunnen zijn voor andere concepten, te denken valt aan:
-pizzeria - grieks
-thema restaurant
-japans
-mexicaans
-of wellicht andere horeca zoals een grand caf? / bar/ poolcentrum etc.

Het object wordt vrij aangeboden van verplichtingen. Thaise restaurant exploitatie is uniek in de regio, daar deze alleen te vinden is in o.a. Eindhoven en Nijmegen. Het concept is dan ook succesvol door de grote regionale voorziening. Echter zoals eerder aangegeven, is het ook mogelijk om hier een nieuw concept te gaan brengen.

De locatie is goed temidden van diverse horeca en winkelbedrijven. Parkeren voor de deur en in de directe nabijheid zijn enkele ruime parkeervoorzieningen. De vraagprijs is ? 69.500,-. Wij staan open voor een bieding.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29