laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


HORECA EXPLOITATIE IN GROOTSCHALIG TUINCENTRUM

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
49137 14-09-2010 Horeca en Recreatie Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Gelderland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 75.000 - € 100.000 Eenmanszaak

omschrijving

Wij bieden u de horeca exploitatie ter overname aan in een grootschalig tuincentrum gelegen aan de meubelboulevard in de regio Arnhem-Nijmegen. Aan de winkelroute door dit tuincentrum is het lunchcaf? gelegen. Een horeca gelegenheid welke de winkelformule ondersteund in een gezellige horeca beleving. De gast kan hier tijdens het winkelen ( alleen winkeltijden geopend ) terecht voor een kopje koffie, snack, kleine lunch en dergelijke. Een unieke zaak met dito mogelijkheden.

Groot voordeel zijn de lage en beheersbare kosten die het voor u mogelijk maken om tijdens winkeltijden een aantrekkelijk horeca bedrijf te exploiteren.
Belangrijk binnen het concept zijn de speciale koopzondagen en de kerstperiode ( kerstmarkt begint in oktober). Dit zijn qua inkomsten de beste periodes van het jaar.

Wij zoeken een enthousiast ondernemer die op korte termijn het concept als zodanig wil voort zetten. Een beperkte financiering kan tot de mogelijkheden behoren.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29