laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


LOCALE ICT DETACHERING

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
49067 06-09-2010 Dienstverlening ICT-dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Je bent ZZP?er in de ICT en komt niet verder dan het declareren van uw eigen uren. Toch zoek je een mogelijkheid anders met je tijd om te gaan. Je hebt Onze cli?nt is actief in de ICT detachering. Zij is voortdurend opzoek naar ondernemers om het aantal van acht vestigingen verder uit te bouwen.
De kracht van de formule is de combinatie van individueel, lokaal ondernemerschap met persoonlijke aandacht en begeleiding van klanten en medewerkers. Dit maakt het product uniek.

Om een goede gesprekspartner te kunnen zijn voor de opdrachtgevers zijn alle ondernemers stuk voor stuk ICT specialisten en derhalve prima gesprekspartners voor hun klanten. Dit in combinatie met een franchisegever die oplossingen op maat verzorgd voor haar franchisenemers maat dat er een optimaal resultaat kan worden bereikt. De franchisegever zorgt er daarnaast voor dat de ondernemers primair met hun kern activiteit bezig kunnen zijn. Zij ondersteunt d.m.v. trainingen en dagelijks contact bij de acquisitie van klanten, generen van leads en de werving van hooggekwalificeerd personeel.

Als jij het soort ondernemer bent die op zoek is naar meer dan zichzelf verhuren en denkt termen van kansen dan komen wij graag met je in contact. Elementen als assertiviteit, zelfstandigheid en klantgerichtheid zijn daarbij essentieel evenals doorzettingsvermogen en goed in een netwerk kunnen functioneren. Als je geschikt bent dan kun anderen, klanten en medewerkers meenemen in jouw enthousiasme.

Graag helpen wij je om aansluiting te vinden bij de franchisegever en uiteindelijk een prima ondernemersinkomen te realiseren gebruikmakend van een prima verzorgde backoffice met veel ruimte om te ondernemen in een positieve omgeving.

Als je past in het profiel, neem dan contact met ons op. Graag investeren wij in een gesprek om je verder te informeren.

Tags (trefwoorden)
ICT detachering | formule | franchise

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29