laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FORMULE IN TRAINING PRESTATIEVERBETERING

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
49064 06-09-2010 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Management & Salestrainingen bestaan er in veel variaties. Meestal is er sprake van enthousiasme over de training. Onduidelijk is echter in welke mate de trainingen bijdragen aan daadwerkelijke gedragsveranderingen. Onze opdrachtgever heeft een bewezen methodiek waarbij zij ervoor zorgt dat verkopers, sales managers en ondernemers de leiding en controle tijdens het verkoopproces in handen nemen. Belangrijker nog is dat de methodiek zorgt voor blijvende prestatieverbetering. Dit verklaart niet allen waarom de franchisenemers van onze opdrachtgever succesvol zijn maar ook waarom ?Entrepreneur Magazine?, een van de toonaangevende bladen over ondernemen in de VS, keer op keer onze opdrachtgever heeft uitgeroepen tot ?beste trainingsfranchise?.

De franchisenemers zijn ondernemers met de nodige managementervaring. Met karakter eigenschappen als gedrevenheid, zelfstandigheid en affiniteit met mensen en sales helpen zij andere ondernemers en directies succesvoller te zijn. Als u voor u zelf ook een toekomst ziet als trainer en coach van verkopers, managers en directies dan zou deze franchisegever een partner voor u kunnen zijn.

Aspecten als communicatieve vaardigheid en goed kunnen inspireren zijn onontbeerlijk. Als u daarnaast ook nog goed kunt luisteren, gericht bent op mensen, gemakkelijk spreektin het openbaar en goed kan functioneren in een netwerk, dan komen wij graag met u in contact. Vanzelfsprekend beschikt u bovendien over financi?le middelen om uw bedrijf te kunnen financieren.

De franchise betreft een succesvol concept waarvan de materialen en training prima zijn uitgewerkt. Ook de begeleiding is uitstekend. Ondanks dit is er veel ruimte voor eigen inbreng. De ruimte om te ondernemen is groot en is er sprake van een prima ondernemersinkomen.

Tags (trefwoorden)
trainingen | formule | franchise

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29