laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


PIONIERS VOOR EEN NIEUW STERK MERK IN MODEBRANCHE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
49063 06-09-2010 Detailhandel Non-Food Bodyfashion
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Succesvol te zijn als nieuw merk in de modebranche, kan alleen maar als je zeer professioneel bent. Onze cli?nt is dat! De keten voert een merk dat voort gekomen is uit de samenwerking van een aantal jonge ontwerpers, die vastbesloten waren om de ?California lifestyle? te vangen in een aangename, betaalbare kledinglijn die gekenmerkt wordt door de sfeer en gevoel van Californi? onder het motto ?Feel Alive?.

Het resultaat is in Europa 350 winkels in 16 landen. Vrijwel alle vestigingen worden ge?ploiteerd door een franchisenemer. Ambitie is om ook Nederland te veroveren. Haar doel is meer dan het verkopen van mode. Doel is een lange termijn relatie opbouwen met haar business partners, de franchisenemers. Om de groei in Nederland te kunnen vormgeven zijn we op zoek naar pioniers om deze keten te helpen opstarten.

Je deelt door in de ervaring d.m.v. training, coaching en handboeken en samen met de organisatie werk je aan de positionering van een krachtig merk van een respectabele, grote onderneming. Je wordt voorzien van unieke en uitgebreide managementinformatie en marketing ondersteuning.

Als je ge?nteresseerd bent vragen we van je dat je ondernemend, vindingrijk, klantgericht, leergierig, communicatief, flexibel, innovatie en ambitieus bent. Je hebt de leiderschapsvaardigheden om goed een winkel te exploiteren en uit te bouwen en werkt j graag en gemakkelijk in een netwerk. Je moet dus goed kunnen organiseren en een doener zijn. Vanzelfsprekend ben je bereid om deel te nemen aan een uitgebreid inwerk- en trainingsprogramma.

Logistiek is alles prima geregeld. De levertijden behoren tot de snelste in de branche. De terugverdientijd van de investering is uitstekend evenals het ondernemersinkomen. Jouw suggesties voor locaties en panden worden serieus onderzocht. Ondernemers met eigen panden worden van harte uitgenodigd om te reageren. Je krijgt in het, aan jou toegewezen, gebied nadrukkelijk exclusiviteit.

Tags (trefwoorden)
mode | merk | kledingwinkel | franchise | keten | concept

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29