laatst bijgewerkt op: 29-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


EXCLUSIEVE DAMESMODEZAAK

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
48998 28-02-2011 Detailhandel Non-Food Dames- en herenmode
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Overijssel Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 200.000 - € 300.000 Vertrouwelijk N.v.t. V.O.F.

omschrijving

Type:
Overname van Exclusieve Damesmodezaak als partner verbonden met een internationaal opererende Duitse Fabrikant en leverancier van een damesmodelijn met accessoires die zich richt op de groep modebewuste vrouwen. De modezaak is gevestigd in een huurpand op een A1-locatie in een middelgrote gemeente in Overijssel met een zekere regiofunctie die qua doelgroep prima aansluit bij de gevoerde collectie.

Korte omschrijving:
De damesmodezaak richt zich met dit topmerk op de vrouw in het middensegment. De collectie wisselt ca 12 keer per jaar waarmee altijd een actueel aanbod in de winkel aanwezig is. De winkel is op deze locatie gestart aanvang 2009 en is voor deze toepassing geheel verbouwd en nieuw ingericht waarmee de winkel uitstraling en sfeer heeft. Mede gezien de korte duur van de activiteiten op deze locatie is er nog voldoende omzetgroei mogelijk. De totale oppervlakte van 210 m2 is als volgt verdeeld, 145 m2 winkelruimte, 15 m2 kantoor en 50 m2 opslag.

Vraag:
De verkopers zijn op zoek naar een kandidaat voor overname van de activa bestaande uit; voorraad, interieur, inventaris en overige waaronder de lopende huurcontracten en de partnerovereenkomst met de Fabrikant leverancier van de kledinglijn. De winkel biedt veel mogelijkheden voor iemand met ervaring in de mode detailhandel om een eigen zaak te beginnen alsmede voor een gevestigde ondernemer die uitbreiding zoekt. Over het huidige personeelsbestand kan gesproken worden om hiervoor een passende oplossing te bieden. Reden van verkoop is vanwege prive omstandigheden.

Andere transactievormen zoals MBI of earn-out worden serieus in overweging genomen.

Prijs: n.o.t.k.

Regio: Overijssel

Prijzen excl. BTW. indien van toepassing.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29