laatst bijgewerkt op: 26-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


INTERNETMARKETING FRANCHISE ZOEKT KANDIDATEN RANDSTAD

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
48982 30-08-2010 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 100.000 - € 200.000 € 50.000 - € 100.000 N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Internetmarketing bedrijven zijn er meer. De manier waarop deze franchiseformule is opgebouwd is uniek, succesvol en voor zowel de franchisenemer als voor diens klantenkring winstgevend. Een echte win-win formule.

De formule is in Duitsland ontwikkeld en wordt voortdurend ge?nnoveerd. Een eigen IT afdeling bijvoorbeeld is hier verantwoordelijk voor een zeer effectief CMS systeem. Op het hoofdkantoor is ook de centrale facturatie-afdeling gevestigd en worden de overige ondersteunende diensten geleverd. In Nederland is een Master Franchiser aktief in de regio Breda. Voor diverse regio?s zijn wij op zoek naar franchisenemers. De focus ligt nu bij de randstad en de grensstreek.

Hoe werkt deze formule?
In het kort: elk bedrijf kan zich gratis inschrijven en wordt dan in de betreffende rubriek in de betreffende regio getoond. Tegen betaling zijn er mogelijkheden voor een uitgebreidere presentatie, opname in meerdere regio's of rubrieken. Bovendien biedt de formule een scala aan internetgerelateerde diensten, zoals het verzorgen van websites.
Door deuitgekiende systeem is alle bezoek te volgen en zijn dus ook zeer nuttige rapportages beschikbaar. Aantallen bezoekers aan sites zonder betaalde vermelding versus sites met betaalde vermelding bijvoorbeeld. Kortom: als franchisepartner van dit systeem heb je altijd de kennis om je klanten goed van dienst te kunnen zijn en aan te tonen dat zij echt baat hebben bij de vermelding.

De site wordt gecompleteerd door lokaal nieuws te plaatsten. Door de unieke combinatie van nieuws en linken, staat deze formule, en dus alle bedrijven die er gebruik van maken, altijd heel hoog in de Google rankings!

Als franchisenemer ben je dus aktief met de verkoop van betaalde vermeldingen en de overige diensten en met het bijhouden van de site met lokaal nieuws. Middels moderne technieken vergt dit laatste natuurlijk slechts een beperkte hoeveelheid tijd per dag. Veel werk is met een internetaansluiting te doen, waar ook ter wereld.

De entreefee is bescheiden: Euro 3.400 voor een exclusieve regio, de training, 600+ gecontroleerde adressen van mogelijke opdrachtgevers, een startvoorraad drukwerk en de toegang tot het systeem. Omzet wordt verdeeld in eenmalige en maandelijkse; al snel heb je hiermee een heel aardig basisinkomen zeker gesteld.

Interesse: nu is de kans om nader kennis te maken; reageer en wij nemen snel contact op!

Tags (trefwoorden)
internetmarketing | formule | franchise | concept

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29