laatst bijgewerkt op: 26-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


SPECIAALZAAK KOFFIE, THEE, CHOCOLADE EN BAKARTIKELEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
48971 01-04-2011 Detailhandel Food Levensmiddelendetailhandel
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Gelderland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk V.O.F.

omschrijving

Zelfstandige speciaalzaak in koffie, thee, chocolade en bakartikelen

Deze speciaalzaak heeft een breed assortiment koffie, thee en chocolade. Met zorg geselecteerde producten voor klanten die smaak en kwaliteit op prijs stellen. Voor sommige producten (b.v. chocolade) is er zelfs verkoop-exclusiviteit in de regio.

Het betreft hier een zelfstandige speciaalzaak. Dit biedt de vrijheid om naar eigen inzicht met het assortiment in te spelen op de laatste trends. Recentelijk zijn er bijvoorbeeld bakartikelen opgenomen in het assortiment, en worden er tevens workshops taartdecoratie gegeven. Deze ontwikkeling laat een interessante omzetstijging zien.

De speciaalzaak is gevestigd in een huurpand. Enkele jaren geleden is er intern verbouwd. De inrichting ziet er zeer verzorgd uit. Het oppervlak van de winkel bedraagt ca. 60 m2. Daarbij is er nog eens ca. 60 m2 beschikbaar voor het geven van workshops of bijvoorbeeld het zelf produceren van (seizoens)producten.

Het pand is gelegen direct naast een winkelcentrum met volop parkeergelegenheid.

Graag komen wij in contact met enthousiaste ondernemers/onderneemsters die het in zich hebben om zelfstandig te werken, feeling hebben met deze producten en graag met mensen omgaan. De huidige eigenaar is bereid tijdelijk met de koper(s) mee te blijven werken om een soepele overdracht te bewerkstelligen.
Voor de volledigheid: dit is een zelfstandige zaak. Franchise-startbedragen en maandelijkse franchise afdrachten vormen hier dus geen obstakel voor uw ondernemerschap!

Regio indicatie: Noord-West Gelderland
Overnameprijs: Eur 48.000,-


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29