laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


KLEINSCHALIG VAKANTIECOMPLEX IN DE ALGARVE, PORTUGAL

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
48955 26-08-2010 Horeca en Recreatie Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Europa Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 1.000 - 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 300.000 - € 400.000 Eenmanszaak

omschrijving

Een unieke kans voor een investeerder die een kleinschalig vakantiecomplex wil uitbouwen, een ondernemer die cursussen wil geven of voor een grotere familie die wel bij elkaar wil wonen maar die ook hechten aan privacy.
Ook het opzetten van een bed & breakfast behoort tot de mogelijkheden.

Het complex bestaat uit ??n hoofdwoning en twee vrijstaande kleinere huizen, waarvan er ??n nog moet worden afgebouwd. Verder is er een groot zwembad, een mooi aangelegde tuin en zijn er diverse voorzieningen.
Alle drie de huizen hebben een woonkamer, twee slaapkamers, een badkamer en een keuken en zijn dus volledig self supporting.

Het complex staat op ca. 1800 m2 eigen grond en ligt op de zuidkant van een heuvelrug. De villa?s zijn omgeven door muren die gebouwd werden uit de natuurstenen van de rondomliggende eeuwenoude heuvels.

De indeling van het grondgebied:
- Eigen weg van 50 m2
- Parkeerplaatsen
- Receptie
- 3 woningen
- Priv? zwembad
- Ommuurde tuin

Het complex is omgeven door diverse terrassen op verschillende niveaus en heeft bloemrijke tuinen met daarop prachtige loofbomen, naaldbomen en olijfbomen.
Vanuit de woonvertrekken heeft u zicht op het zwembad met de bijbehorende terrassen en buitendouche. Uiteraard is er een BBQ op het terras.
De 2 dakterrassen bieden de mogelijkheid om ongestoord te zonnen en bieden een fantastisch panorama over het gehele gebied.

Het 3e huis en het zwembad zijn momenteel nog in aanbouw. Het complex is te koop zoals het er nu staat. De verkoper is bereid om zijn medewerking te geven aan de afbouw.
Mocht men het complex afgebouwd willen kopen dan wordt de afbouw verzorgd door de huidige eigenaar op basis van dezelfde kwaliteitseisen en materialen als nu zijn gebruikt.
Het derde huis, zwembad en omliggende terrassen kunnen, indien de koper dit wenst, volgens de bestaande bouwvergunning worden afgebouwd In dat geval wordt ook de definitieve woonvergunning geregeld en waar nodig tevens de andere bureaucratische procedures zodat het voor de koper een turn-key project is.
Deze afbouw zal 6 ? 8 maanden duren.
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29