laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


CAFETARIA IN ROTTERDAM-NOORD

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
48944 24-08-2010 Horeca en Recreatie Cafetaria`s
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 100.000 - € 150.000 Eenmanszaak

omschrijving

Deze cafetaria is gelegen aan een drukke weg in Rotterdam-Noord, dichtbij Correct (speciaalzaak in elektronica). Het bedrijf heeft vanaf de buitenkant een mooie uitstraling en heeft een uitstekende reclame op de gevel. De inventaris is op vele punten vernieuwd en ziet er goed en verzorgd uit; de keuken is goed ingericht voor Aziatisch gerechten, de omzet bestaat uit voor 90 % uit snacks, ijs en drank.

Deze cafetaria is geopend van 11.00 uur tot 22.00 uur, op dinsdag is de zaak gesloten. Het bedrijf is vrij van personeel. De nieuwe eigenaar moet in het bezit zijn van het diploma sociale hygi?ne.

De automatenopbrengst is zeer goed. Het huurcontract wordt met speelautomatenverplichting verstrekt door de speelautomatenexploitant; de huur bedraagt ? 1.350,-- per maand, exclusief b.t.w.

U kunt de zaak alleen bezoeken met een van onze mensen van het kantoor, tevens moet u over voldoende eigen middelen beschikken.

Tags (trefwoorden)
Cafetaria | Rotterdam | speelautomaten | ter overnameNotice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29