laatst bijgewerkt op: 29-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


DAGHORECA IN TUINCENTRUM

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
48943 24-08-2010 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk Eenmanszaak

omschrijving

Lunchroom in tuincentrum Hoeksche Waard. De ruim opgezette lunchroom is gezellig en professioneel ingericht met een mooie inventaris. Er zijn 80 zitplaatsen en een speelhoek voor de kinderen, die daar dan ook gretig gebruik van maken. Bij de overname zijn er geen personele verplichtingen. Op dit moment draait een Italiaanse familie het bedrijf.

Het bedrijf wordt met de feestdagen ingericht door het tuincentrum, wat tot een goede sfeer en omzet leidt. Het parkeren is gratis op een eigen parkeerterrein. Het tuincentrum heeft een regionale functie en trekt vele bezoekers, die uit de verre omgeving komen.

De openingstijden zijn gunstig, van 9.30 tot 17.30 uur, vrijdag tot 20.30 uur en zondag gesloten. Er zijn geen leasecontracten en geen brouwerijverplichtingen. Kortom, wie een leuke daghoreca zoekt, is dit een goede kans.

De huidige huur inclusief energie bedraagt ? 800,--/maand, exclusief de b.t.w.

Tags (trefwoorden)
Daghoreca | tuincentrum | ter overname | restaurantNotice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29