laatst bijgewerkt op: 26-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ICT DIENSTVERLENER

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
48934 24-08-2010 Dienstverlening ICT-dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Aandelentransactie 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 2.500.000 - € 5.000.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Namens ??n van onze opdrachtgevers bieden wij de aandelen ter overname aan van een Besloten vennootschap met de volgende kenmerken.

Het betreft een IT- dienstverlener met een hoog serviceniveau en mix van detachering en ict-infrastructuur dienstverlening. De afgelopen 10 jaar heeft de onderneming een brede en goed gespreide klantenkring van middelgrote ondernemingen opgebouwd. De klanten zijn overwegend gevestigd in West-Nederland. Het bedrijf heeft de afgelopen jaren uitsluitend groei gerealiseerd en is klaar voor een groeiversnelling.

De onderneming is geschikt voor overname door een organisatie met soortgelijke activiteiten, een onderneming die via een strategische acquisitie zijn portfolio wil uitbreiden met ict-infrastructuur dienstverlening of een onderneming die zich in de regio West-Nederland wil versterken.

Er zijn ook mogelijkheden voor een MBI-kandidaat met een commerci?le drive en voldoende eigen middelen en relevante ervaring in de branche.

Voor kandidaten met wie de verkoper voldoende aansluiting ziet is, na ondertekening van een geheimhoudingsverklaring, een informatiememorandum beschikbaar.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29