laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


TAPAS RESTAURANT IN KARAKTERISTIEK PAND IN OUDE BINNENSTAD

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
48911 27-02-2011 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zeeland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 300.000 - € 400.000 N.v.t.

omschrijving

TAPAS restaurant ter overname. Middelburg is de prachtige hoofdstad van Zeeland. Vele ondernemers en toeristen weten deze stad te vinden en te waarderen. De vele attractieve bezienswaardigheden en het uitgebreide winkel aanbod maakt dat deze plaats zowel in de zomer als ook in de winter druk bezocht wordt. In Middelburg kun je nog echt door de oude tijd lopen. Het Tapas restaurantligt midden in het winkel gebied De Geere. In deze omgeving komen vele passanten langs, zowel toeristisch als zakelijk. Het gevarieerde aanbod aan bedrijven in dit gebied maakt het tot een druk bezochte plek.
Het bedrijf met een goede naam is bekend in de omgeving. Het karakteristieke pand en de ligging in de binnenstad geeft het geheel een extra dimensie. Restaurant en de naastgelegen panden ademen een monumentale sfeer uit. Het geheel heeft een knusse en gemoedelijke uitstraling. Het restaurant heeft 46 zitplaatsen binnen en op het terras 44 zitplaatsen Er is een kleine bovenwoning aanwezig. Geen verplichtingen Vraagprijs O.G. en inventaris: ? 399.000,- K.K.

Tags (trefwoorden)
Tapas | restaurant | Middelburg | horeca te koop

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29