laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FRANS - NED SPEC.REST., IN KARAKTERISTIEK PAND IN ZUID-BEVELAND

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
48909 01-04-2011 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zeeland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 500.000 - € 1.000.000 N.v.t.

omschrijving

Frans - Nederlands specialiteiten restaurant wegens ?stille verkoop? geen verdere foto?s beschikbaar.Dit bijzondere object is landelijk gelegen in het natuurrijke Zuid-Beveland, temidden van mooie bloemendijken en prachtige polders. De dorpjes in dit gebied liggen niet ver uit elkaar waardoor zij een mooi decor vormen voor de vele toeristen die hier jaarlijks komen voor rust en ruimte. Dit gebied is toeristisch sterk in ontwikkeling. In de nabijheid vindt men diverse (mini) campings en een bungalowpark en diverse andere toeristische en recreatieve mogelijkheden.Het pand is in 2006 zeer grondig gerenoveerd en omgebouwd tot restaurant, met oog en respect voor de kenmerkende details van het gebouw. Dit mooie en smaakvol ingerichte bedrijf beschikt over een brasserie met 72 zitplaatsen en een groot buitenterras met thans 40 zitplaatsen. Het bedrijf maakt een mooie omzet, welke nog verder is te vergroten. Geen verplichtingen. Dit bedrijf leent zich voor meerdere concepten.Voor dit object zijn wij op zoek naar een enthousiaste ondernemer of ondernemers paar die het bedrijf verder willen uitbouwen.
Vraagprijs O.G., inventaris en Goodwill: ? 745.000,- K.K.

Tags (trefwoorden)
Restaurant | terras | Zuid-Beveland | ter overnameNotice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29