laatst bijgewerkt op: 26-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FRANCHISE IN WERVING & SELECTIE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
48879 17-08-2010 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) Minder dan 50
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk Eenmanszaak

omschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers zoeken wij ondernemers met grote affiniteit voor Werving & Selectie en in het bezit van een stevige commerciele inslag.

Sinds 2003 succesvol in de Nederlandse markt, zoekt onze cli?nt franchisenemers die zelfstandig een nieuwe vestiging op willen starten. De organisatie is sterk groeiende en helpt je je eigen ambitieuze groeiplannen te realiseren. Jij hebt daarbij de volledige verantwoordelijkheid voor je eigen ondernemingsplan.

Je weet recruitmentvraagstukken van bedrijven en organisaties te analyseren en te vertalen naar oplossingen en strategi?n. Daarbij bouw je aan je eigen klantcontacten en weet je die te onderhouden. Tevens ben je de Werving & Selectie specialist die vacatures voor je klanten weet in te vullen.

Wij zoeken commercieel ingestelde ondernemers van HBO of academisch niveau met ervaring in zakelijke dienstverlening. Je voelt je plezierig met de kernwaarden van onze client: ambitie, doelgericht, betrokken en betrouwbaar.

Tags (trefwoorden)
Franchise | werving | selectie | oplossingsgericht

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29