laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


GEZOCHT: PIONIERS (FRANCHISENEMERS) VOOR STERK KLEDINGMERK

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
48791 05-08-2010 Detailhandel Non-Food Bodyfashion
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 5 - 10 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Het product van onze cli?nt is het resultaat van een samenwerking van een aantal jonge ontwerpers die vastbesloten waren om de ?California lifestyle? te vangen in een kledinglijn. Zij hebben zich als doel gesteld om een vriendelijk en betaalbaar merk te cre?ren dat de sfeer en gevoel van Californi? in zich heeft. Met dat als uitgangspunt is onze cli?nt uitgegroeid tot een keten van meer dan 300 winkels op het vaste land van Europa . Al deze winkels stralen hetzelfde uit als het motto; ?Feel Alive?.

De organisatie is professioneel en haar doel is niet alleen maar het verkopen van mode. Het primaire doel is een lange termijn relatie opbouwen met de business partners, de franchisenemers en hen een onderdeel te maken van het systeem. Dat is waarom de hele organisatie zich tot in de haarvaten inzet om hen te ondersteunen.

De voordelen zijn legio. Alle kennis wordt ingezet bij het beoordelen van een locatie, kennis die voortdurend toeneemt door groei van de onderneming. De kennis en ervaring verbeteren de resultaten van jou als business partner. Je deelt door middel van training, coaching en handboeken in alle aanwezige knowhow en samen met de organisatie werk je aan de positionering van een krachtig merk van een respectabele, grote onderneming.
Je wordt voorzien van unieke en uitgebreide managementinformatie en marketing ondersteuning.

Kernbegrippen die nodig zijn om goed te kunnen functioneren als franchisenemer zijn: ondernemend, vindingrijk, klantgericht, leergierig, communicatief, flexibel, innovatie en ambitieus. Mensgerichtheid is daarbij onmisbaar. Je hebt de leiderschapsvaardigheden om goed een winkel te exploiteren en uit te bouwen. Daarnaast werk je graag en makkelijk in een netwerk. Je moet dus goed kunnen organiseren, initiatieven durven nemen doch vooral ook een doener zijn. Je bent bereid om deel te nemen aan een uitgebreid inwerk- en trainingsprogramma.

Logistiek is alles prima geregeld. De levertijden behoren tot de snelste in de branche. De terugverdientijd van de investering is uitstekend evenals het ondernemersinkomen.

Je suggesties voor locaties en panden worden serieus onderzocht. Ondernemers met eigen panden worden van harte uitgenodigd om te reageren. Er is in het, aan jouw toegewezen, gebied sprake van exclusiviteit.

Tags (trefwoorden)
Franchise | kleding | Californi? | training | ondersteuning

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29