laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


BLIJVENDE PRESTATIEVERBETERING DOOR VOORDURENDE VERSTERKING

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
48787 05-08-2010 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Benelux Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Cli?nt is franchisegever van een formule in sales & managementtrainingen. Zowel qua omvang als kwaliteit is zij ??n van de belangrijkste aanbieders van sales-, business development- en leidershapstrainingstraining ter wereld. De methodiek zorgt ervoor dat verkopers, sales managers en ondernemers de leiding en controle tijdens het verkoopproces in handen nemen. De trainingen zorgen voor een blijvende prestatieverbetering. ?Entrepreneur Magazine?, een van de toonaangevende bladen over ondernemen in de VS, heeft de franchise van onze opdrachtgever uitgeroepen tot ?beste trainingsfranchise?.

Haar franchisenemers zijn ondernemers met uitgebreide managementervaring. Zij onderscheiden zich door gedrevenheid, zelfstandig en een nadrukkelijke affiniteit met mensen en sales. Als u voor u zelf ook een toekomst ziet als trainer en coach van verkopers, managers en directies dan is deze franchise absoluut aan te raden.

Om succesvol te kunnen zijn, zijn eigenschappen als communicatief vaardig en kunnen inspireren, noodzakelijk. Daarnaast kunt u goed luisteren, bent u gericht op mensen, spreekt makkelijk voor een groep en werkt graag samen in een netwerk. Vanzelfsprekend beschikt u over financi?le middelen om uw bedrijf te kunnen financieren.

De franchisegever biedt een uiterst succesvol concept, zeer verzorgde materialen en uitgewerkte training en begeleiding, gebaseerd op jarenlange ervaring met desondanks veel ruimte om e.e.a te laten passen bij uw eigen persoonlijheid. potentieel is en de ruimte om te ondernemen is groot, de markt nadrukkelijk aanwezig en is er sprake van een uitstekend ondernemersinkomen.

Tags (trefwoorden)
Franchise | training | opleiding | concept | prestaties

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29