laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


PARTNER IN TRAVEL MANAGEMENT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
48786 05-08-2010 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 5 - 10 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Onze cli?nt is een franchisegever die actief is in de zakelijke reisbranche. Met 750 vestingen wereldwijd is het de grootste in zijn soort. Zij werkt in Nederland actief aan de vergroting van haar marktaandeel. Dit door autonome groei maar ook door het uitbreiden van het aantal vestigingen. Ondanks bijna 30 vestigingen is er (nog) geen sprake van een echt landelijke dekking.

De franchisegever biedt een professionele stimulerende omgeving. Het is een innovatieve groeiende organisatie met aandacht voor innovatie en het nodige groeipotentieel.

De ideale ondernemer is een doener, netwerker en zelfstandig. Hij of zij is ambiteus weet wat door zetten is en kan leiding geven aan een klein team.

De franchise kan bogen op veel ervaring en er is sprake van veel ruimte om te ondernemen, veel ondersteuning en een prima ondernemersinkomen.

Wanneer jij klantgericht, ambitieus en een netwerker bent, je de bereidheid hebt te investeren; geld maar vooral tijd en energie, dan willen we je gaat meer over de formule vertellen en komen we graag met je in contact.

Tags (trefwoorden)
Franchise | zakelijk | reisbranche | zelfstandig

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29