laatst bijgewerkt op: 26-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


PLATFORM VOOR EEN NIEUWE MANIER VAN VACATURES VULLEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
48785 05-08-2010 Dienstverlening Internetbedrijven
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Meer en meer worden vacatures vervuld d.m.v. referenties. Onze cli?nt, speelt op die ontwikkeling in met de ontwikkeling van een internetsite. Het is een Frans/Nederlandse ontwikkeling die refereerders, kandidaten en werkgevers bij elkaar brengt. Voor refereerders betekent het een leuke extra, voor kandidaten een steun in de rug en voor werkgevers een extra uiterst kosteneffici?nt wervingsskanaal.

Het systeem is ontwikkeld om ingezet te worden in verschillende (taal)gebieden en markten. Voor met name Nederland zijn wij op zoek naar een reseller die exclusief Nederland als werkgebied krijgt toegewezen.

Niet alleen is er sprake van een professionele internetsite, die nog verder ontwikkeld wordt, de ondersteuning vindt plaats door de Nederlandse organisatie die zelf actief is in franchising (ICT).

Wij zoeken een ondernemers die operationeel en marketingtechnisch ondersteund worden maar toch zelfstandig kan opereren. Daarnaast zijn karaktereigenschappen als ambitie, doorzettingsvermogen van belang. Ook goed kunnen netwerken, computervaardigheden en de bereidheid tot investeren; geld maar vooral tijd en energie zijn belangrijke criteria.

Het verdienmodel is aantrekkelijk, de investering beperkt en leent zich goed om zowel stand-alone als nevenactiviteit te worden ontplooid.

Tags (trefwoorden)
vacatures | internetsite | ICT | starten | overname

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29