laatst bijgewerkt op: 28-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


INTERNATIONALE INTERNET MARKETINGFORMULE VAN START IN NEDERLAND

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
48757 02-08-2010 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Door een combinatie van lokaal nieuws, veel linken en natuurlijk enkele andere ingredienten, is dit internet marketing franchise systeem al heel succesvol in Duitsland. Sinds enige tijd wordt ook geopereerd in Denemarken, Polen en Oostenrijk en vanaf 1 september is, na een voorbereiding van ruim anderhalf jaar, Nederland het volgende land waar deze formule aktief wordt.

Kern:
Het systeem geeft bedrijven de mogelijkheid om zich optimaal op het internet te presenteren.

Hoe werkt het systeem? In het kort: elk bedrijf kan zich gratis inschrijven en wordt dan in de betreffende rubriek in de betreffende regio getoond. Tegen betaling zijn er mogelijkheden voor een meer uitgebreide presentatie, opname in meerdere regio's of meerdere rubrieken (indien van toepassing). Bovendien biedt de formule een scala aan internetgerelateerde diensten, zoals het verzorgen van websites.

Door de uitstekende database is alle bezoek te volgen en zijn dus ook zeer nuttige rapportages beschikbaar. Aantallen bezoekers aan sites zonder betaalde vermelding versus sites met betaalde vermelding bijvoorbeeld. Kortom: als franchisepartner sta je nooit met een mond vol tanden, maar met overtuigende informatie.

De klanten worden gevonden door een aantal speciaal door de formule ontwikkelde tools en door het juist toepassen hiervan door de franchisenemers.

Wat zoeken we?

Om deze formule in Nederland op- en uit te bouwen zijn wij op zoek naar franchisenemers voor de ca. 60 regio?s die in Nederland te verdelen zijn. De eerste contacten zijn reeds gelegd en vanaf september kunnen de eerste franchisenemers starten.


Wat biedt de franchisegever?

In Duitsland worden franchisegever beoordeeld door het Deutschen-Franchise Verband (DFV). Slechts enkelen krijgen het kwaliteitszegel ?Verified member?. deze formule is ??n van de trotse bezitters van dit keurmerk, met name door de hoge cijfers die gegeven worden door de franchisepartners. Het uitgesproken vertrouwen en de tevredenheid van alle franchisepartners, is dan ook zeer belangrijk voor deze formule.
De investering is beperkt; naast een investering in tijd is een instapfee van Euro 3.400 per regio verschuldigd. Hiervoor krijg je natuurlijk uitgebreide training en verder onder meer een basis pakket aan drukwerk.

Meer weten? We zijn natuurlijk graag bereid je toelichting te geven. Je reactie zien we graag komen

Tags (trefwoorden)
Franchise | internet | marketing

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29