laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


HOUT EN KUNSTSTOF PRODUCTIE/BEWERKINGSBEDRIJF

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
48654 19-07-2010 Industrie Kunststofverwerkende industrie
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 200.000 - € 300.000 Vertrouwelijk € 150.000 - € 200.000 B.V.

omschrijving


Ter overname aangeboden:
Hout en kunststof productie/bewerkingsbedrijf

Info bedrijf:
BV.
We zoeken een startende ondernemer of strategische koper voor een allroundhout en kunststof bewerkingsbedrijf dat zich heeft toegelegd op de productie van vormgeving- en design en andere producten. Ook productie van halffabricaten en onderdelen. Verder ook productie/assemblage van producten voor vaste afnemer in de medische en verzorgingssector. Uitstekende reputatie en kwaliteit.

Locatie
Midden Nederland. Het O.G. wordt gehuurd van de verkoper. Gunstige ligging op industrieterrein. Goed ingerichte werkplaats met voldoende groeimogelijkheden om de omzet te vermenigvuldigen.

Omvang:
De directeur/eigenaar werkt op dit moment alleen in het bedrijf. De activiteiten staan op een relatief laag peil en kunnen eenvoudig groeien bij een actievere aanpak. De omzet is ca ? 200.000. Prima bruto marge.
De intrinsieke waarde is ca ?120.000 per 1 juli 2010.
De onderneming kan bij uitstek profiteren van een meer proactieve
commerci?le/markt benadering.

Afzet:
Zakelijke opdrachtgevers verspreid door Nederland, en in beperkte mate ook particulieren. Mooie referentielijst.

Bijzonderheden:
Zeer goede reputatie opgebouwd over meer dan 10 jaar. Gericht op een diverse klantenkring in een breed toepassingsgebied. Vaste loyale afnemers, veelal bekende organisaties. Up to date machine park inclusief o.a. recent en modern CNC gestuurde frees machine en zaagafdeling gekoppeld aan een beveiligde afzuiginstallatie . Ruime mogelijkheden om de productie te verhogen zonder zware investeringen.

Reden verkoop:
Door priv? omstandigheden wil de huidige ondernemer het bedrijf overdragen aan een geschikte kandidaat. De ondernemer wil na overname een nader overeen te komen periode eventueel parttime actief blijven in het bedrijf indien gewenst.

Aandelen activa passiva transactie
De totaalprijs van de aandelen is gesteld op ? 180.000,- per 1 juli 2010.
Deze onderneming is bijzonder interessant voor een ondernemer of onderneming die strategisch voordeel heeft van koppeling van activiteiten en productie volume kan inbrengen. Uitstekende groeimogelijkheden bij een meer proactieve marktbenadering.

Ref: 970jp


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29