laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


HORECAREALISATIE IN HATTEM

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
48651 05-10-2010 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Gelderland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Recentelijk hebben wij een gedeelte van de voormalige Rabobank te Hattem in verhuur gekregen. Het pand is gelegen aan de Markt, waar in de zomer een schitterend terras wordt gemaakt.
Het betreft een historisch pand, wat oorspronkelijk is gebouwd als herenhuis. Sinds de jaren zeventig is de locatie in gebruik door de Rabobank, die minder ruimte nodig heeft door een fusie. De huidige eigenaar van het pand heeft besloten het volledig te verbouwen. Op de verdiepingen worden zes zeer luxe appartementen gerealiseerd. De begane grond wordt verdeeld in horeca en detailhandel (winkel en Rabobank). Voor de horeca wordt aan de achterzijde nog een grote uitbouw gerealiseerd. Verder is er onder de horecaruimte nog een schitterende gewelvenkelder. Deze kan gebruikt worden als wijnkelder of opslagruimte. Na het uitdiepen van de kelder is deze ook commercieel te gebruiken. Het totaaloppervlak van de horeca, inclusief kelder bedraagt 290 vierkante meter.

De verwachte realisatie van het project is medio 2011 en de ruimte wordt casco opgeleverd. Hoe eerder de ruimte wordt verhuurd, hoe meer de huurder inspraak heeft in de realisatie ervan. Kortom unieke kans in een uniek pand op een toplocatie bij uitstek geschikt voor een grand caf?!

Vraaghuurprijs per jaar: ? 52.500,= excl. BTW

Tags (trefwoorden)
horecagelegenheid | horecapand | overnameNotice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29