laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


GEZOCHT INVESTERINGSPARTNER VOOR EEN LANDELIJK RESORT IN VALENCIA

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
48645 24-02-2011 Horeca en Recreatie Hotels
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Spanje Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) Meer dan 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 200.000 - € 300.000 N.v.t.

omschrijving

Te koop:

Minimaal 25% en maximaal 50% deelname van de onderneming, eigenaar van 14.000m2 grond in de provincie Valencia, zeer goed verbonden met de stad en de luchthaven.

Er is een landelijke resort project ontwikkelt met handhaafbare woningen, met een bijbehorende biologische tuin, en primaire diensten in een resort van kwaliteit, restaurant, wellness-spa,lokaal voor activiteiten ...

Het project bestaat uit ongeveer 40 huizen met een eigen perceel, plus een gemeenschappelijke zone, een biologisch zwembad, tuin .... het is een product die kan worden gecommercialiseerd voor zowel de bewoners in de stad van Valencia als voor de mensen in Noord-Europa, vanuit het perspectief van het verblijfstoerisme, dat wil zeggen vanuit het perspectief van het kopen van een woning.

In het geval dat de woning tijdens een periode niet gebruikt zou worden dan zou het toegewozen worden aan de exploitatievan het resort.

Maar het is een goed product om te huren op korte termijn, en zelfs als een product voor een vakantiepakket, in dit geval een bredere markt.

Het te realiseren bedrag voor de investering is rond de 250.000?, indien men 25% van de het vennootschap bemachtigd. Het bedrijf is schuldenvrij.

?Belangrijk: Reakties graag in het Spaans (bij voorkeur) of in het Engels!

Tags (trefwoorden)
Valencia | resort | investering

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29